Apex Community Blog

APEX dag (OgH)

Posted on: maart 19, 2010

OgH (“Oracle gebruikersclub Holland”) organiseert  een 4-tal keer per jaar een minicongres. Het eerste minicronges van 2010 gaat door op 30 maart en is volledig gewijd aan APEX.

In de voormiddag gaan een aantal Plenaire Sessies door. Vooral de presentatie van Patrick Wolf, binnen Oracle EMEA verantwoordelijk voor de technische ontwikkelingen binnen APEX, is iets om naar uit te kijken. Patrick komt ons warm maken voor de nieuwste versie van APEX.

In de namiddag gaan een aantal paralleltrack’s door. Een aantal van die sessies hebben een technische invalshoek met een focus op het product-op-zich: een deel voor beginners en een deel gericht naar meer gevorderden. Andere sessies worden gepositioneerd als APEX @ Work, waarbij verhalen uit de praktijk worden toegelicht.

In het kader van deze Business Case, zijn wij als iAdvise uitgenodigd. We brengen een case rond Flightcare België.

FCB is één van de bedrijven op de Brusselse luchthaven die de vluchtafhandeling van diverse  luchtvaartmaatschappijen verzorgt. Van grondafhandeling voor vliegtuigen tot passagier check-in, van vrachtafhandeling tot het laden van de vliegtuigen. Sinds 2007 heeft FCB APEX gekozen om heel specifieke, doch diverse data en functionele behoeften op een snelle en flexibele manier ter beschikking te stellen aan de business.

Tijdens de presentatie lichten Olivier Dupont en Jan Huyzentruyt aan de hand van een case een bepaalde functionaliteit toe, gevolgd door de technische oplossing. Het is de bedoeling om het publiek kennis te laten  maken met de kracht van het framework en tegelijkertijd de oplossingen outside-the-box te leren kennen.

Lees hier meer over het programma.

Advertenties
Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Doelgroepen/Categorieën

Advertenties
%d bloggers liken dit: